E-twinning Projesi

Okulumuz 3/E sınıf öğretmeni Hatice Yıldırım bir e-twinning projesi olan ''Oyunların Gücü Adına '' projesini tanıttı.

28.03.2022 373

Okulumuz 3/E sınıf öğretmeni Hatice Yıldırım bir e-twinning projesi olan ''Oyunların Gücü Adına'' projesini tanıttı. Projemizin amacı oyunları derslerde kullanarak dersleri daha eğlenceli, ve kazanımları daha kalıcı hale getirmek. Her ay için belirlediğimiz 2 oyun ile öğrencilerin hem akademik, hem de bilişsel ve sosyal gelişimlerine destek olmayı amaçlıyoruz. 3 ay sürecek projemizin her ayında bir zeka oyunu ve bir fiziksel aktivite gerektiren oyun (geleneksel oyunlar, bahçe oyunları) oynanacaktır. Son ay ayrıca kendi oyunumu üretiyorum sloganıyla çocuklar kendi yaratıcılığını kullanacakları bir aktivite yapmayı planlıyoruz. Proje sürecinde her aktivite ortaklarla işbirliği içerisinde yürütülecektir." Proje süresince yapılacak etkinlikler sosyal medya platformalarında paylaşılacaktır. Proje sonunda okulda bir proje sergisi açmayı planladığını da ekleyen Hatice öğretmen çocukların okula daha istekle gelmeleri ve derslere şevkle katılmaları için yeni projenin çok etkili olacağını söyledi.

28-03-2022

Adres:
ŞİRİNEVLER MAH. 69036 NOLU SK. ŞEHİT İBRAHİM HALİL AÇIKGÖZ İLK OKULU BLOK NO: 14 İÇ KAPI NO: 1 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP