Okul Müdürümüzün Mesajı

Okul Müdürümüzün Mesajı

Sevgili öğrenciler; 

Bir eğitim öğretim yılının daha sonuna gelmiş bulunuyoruz. Başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirdiğimize inanıyorum. Devamsızlık yapmayarak başarılı, doğru, dürüst, saygılı birer öğrenci oldukları için öğrencilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim.

 

17.06.2022 313

Sevgili 4. sınıf öğrencilerimiz;

Bugün aramızdan ayrılıyorsunuz. Bundan sonraki eğitim öğretim hayatınızda ortaokulda devam edeceksiniz. Sizlere eğitim öğretim hayatınızda başarılar diliyor, Şehit İbrahim Halil Açıkgöz İlkokulunun yani bu ailenin bir üyesi olduğunuzu unutmayarak gittiğiniz okullarda öncelikle sizi yetiştiren emek veren öğretmenlerinizi, bizleri ve ailelerinizi utandırmadan vatanına, milletine, devletine bağlı saygılı ve dürüst birer öğrenci olmanızı diliyorum.

 Sevgili öğrenciler; hepiniz bu süreçte çalışıp emek harcadınız yoruldunuz aynı zamanda öğretmenlerinizle sizinle beraber yoruldular. Güzel bir tatili hakkettiniz. Tatil boyunca dinleneceğiz eğleneceğiz ama hiçbir zaman elimizden kitabı yani kitap okumayı bırakmayacağız. Çünkü başarılı olmak istiyorsak bol bol kitap okumalıyız. Bunu unutmayalım.

           Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi tebrik ediyor, iyi tatiller diliyorum. Hoşça kalın.



Süleyman GÜNEŞ
Okul Müdürü

İLETİŞİM

Adres:
ŞİRİNEVLER MAH. 69036 NOLU SK. ŞEHİT İBRAHİM HALİL AÇIKGÖZ İLK OKULU BLOK NO: 14 İÇ KAPI NO: 1 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP


Telefon
(342) 225 5976


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın