Şehit İbrahim Halil Açıkgöz İlkokulu

Vizyon: Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı hayata hazırlayan, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştiren bir eğitim yuvası olmak

Misyon: Bilimsel, pedogojik ve çağdaş eğitim ortamlarında insan haklarına saygılı, demokratik değerleri, vatan ve millet sevgisini ön plana alan, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, geleceğe güvenle bakan, çağın gereklerine ayak uyduran nesiller yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: Anasınıfı Sabah Grubu : 07.30 - 12.30 Öğle Grubu : 12:30 - 17:30 İlkokul 08:30 - 14:20
Isınma: Doğalgaz Kalorifer
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Dart,Badmington, Masa Tenisi,Atletizm branşlarında lisanslı öğrenciler mevcuttur. Yaklaşık 90 metrekare olan bir salonu vardır.
Bilimsel Etkinlikler: 1 adet işler halde kütüphane bulunmaktadır. 1 adet Fen Laboratuvarı bulunmaktadır.
Proje Çalışmaları:

WEB - https://siha.meb.k12.tr

Adres - ŞİRİNEVLER MAH. 69036 NOLU SK. ŞEHİT İBRAHİM HALİL AÇIKGÖZ İLK OKULU BLOK NO: 14 İÇ KAPI NO: 1 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP

Öğretim Şekli :Normal - Anasınıfı İkili

Yerleşim Yeri - Ömer ve Sabriye Ersoy Ortaokulu ve Şirinevler Ormanı bitişiğinde.

Ulaşım Belediye ve halk otobüsleri

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 4 km